BBQ Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Een BBQ houden in Tilburg wordt extra leuk bij Grand Café Reeshof. Stel je voor: de zon schijnt, het is prachtig weer en u heeft iets te vieren. Nodig dan minstens 10 van uw vrienden uit en geniet van een heerlijke barbecue in het mooie Tilburg. Grand Café Reeshof biedt een geheel verzorgd barbecuearrangement aan. Onze koks bereiden heerlijke gerechten op de barbecue waar u samen met uw  vrienden, familie of collega’s een hele avond van kunt genieten. Met een verfrissend drankje in de hand genieten u en uw gasten van lekker eten en goed gezelschap in een warm avondzonnetje. Vanaf €17,50 per persoon kunt u al genieten van een heerlijke BBQ in het gezellige Tilburg.

BBQ en andere feesten bij Grand Café Reeshof

U kunt niet alleen een heerlijke barbecue houden bij Grand Café Reeshof in Tilburg. Wij zijn ook beschikbaar voor andere gelegenheden. Zo kunt u bij ons ook uw verjaardag, trouwfeest, doopfeest of babyshower geven. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Zo beschikt ons grand café over een vergaderzaal voorzien van een beamer, scherm en wifi. Zelfs een kinderdisco is mogelijk. DJ Ricky Rivaya, bekend van o.a. Kidsco, verzorgt een spectaculaire show met muziek, licht en effecten. Maar het leukste is natuurlijk een heerlijke BBQ bij Grand Café Reeshof in Tilburg.

We bespreken graag de mogelijkheden met u

Lijkt het u leuk om een gezellige barbecue bij ons Grand Café in Tilburg te houden? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Hiervoor kunt u bellen naar 013 571 9018 of naar 06-48966309. En wie weet staat u binnenkort met een verfrissend drankje te genieten van wat onze koks voor u van de barbecue halen in het gezellige Tilburg

  • Velden met een * zijn verplicht