Jubileum huwelijk Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Wilt u het jubileum van uw huwelijk vieren in Tilburg? Dan zoekt u natuurlijk een prachtige locatie om de mooiste dag van uw leven te herbeleven. Bij Grand Café Reeshof in Tilburg viert u uw bijzondere trouwdag jubileum samen met familie en vrienden. U vult het feest geheel naar wens in, zodat het voldoet aan uw verwachtingen.

Vier uw jubileum van uw huwelijk in Tilburg

Of u nu 12,5, 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd bent, ieder huwelijksjubileum moet gevierd worden. Hoe groots u het ook wilt aanpakken, wij verzorgen het feest zoals u het voor zich heeft. Laat uw gasten genieten van koffie en gebak, terwijl andere gasten u feliciteren tijdens de receptie. Of proef de lekkerste hapjes en dans tot in de late uurtjes op uw favoriete muziek. Op die manier vergeet u de viering van het jubileum van uw trouwdag in Tilburg nooit meer.

Volop mogelijkheden voor uw jubileum

U heeft bij ons in Tilburg volop mogelijkheden als u uw trouwdag jubileum wilt vieren. We zetten het graag voor u op een rijtje:

  • All-in arrangement: geniet van onbeperkt wijn, bier van de tap, fris, thee en koffie, verschillende luxe hapjes en een zakje friet aan het eind van het feest.
  • Drank arrangement: u en uw gasten krijgen van onbeperkt bier van de tap, wijn, fris, koffie en thee.
  • Turven: wij houden tijdens het vieren van het jubileum huwelijk bij hoeveel er van wat wordt besteld. Na het feest krijgt u een rekening met de genuttigde drankjes en betaalt u enkel voor wat er is gedronken.
  • Zonder catering: u zorgt zelf voor hapjes en drank en u huurt bij ons de zaal inclusief licht- en geluidsinstallatie, koelingen en glaswerk. Na het feest zorgen wij voor de schoonmaak.

Geef de feestdatum vandaag nog door

Kunt u niet wachten om het jubileum van uw trouwdag bij ons in Tilburg te vieren? Neem dan contact met ons op via 013 571 9018 of 06-48966309 om de datum door te geven. Dan bent u zeker van een feestlocatie op uw gewenste datum. Via deze telefoonnummers zijn wij ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

  • Velden met een * zijn verplicht