Organiseer een leuk kinderfeestje in Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Kinderfeestje Tilburg

Een kinderfeestje organiseren in Tilburg kan lastig zijn. U moet met heel veel dingen rekening houden. De leeftijd van de kinderen, het vervoer naar de feestlocatie en dan het moeilijkste: wat gaan we doen? Grand Café Reeshof komt met de oplossing. Nodig de kinderen uit voor een spetterend zwemfeest. Kies uit één van onze voordelige arrangementen. Tevens doen wij ook mee met de Meedoenregeling, een Tilburgs initiatief voor kinderen van ouders met een laag inkomen. Ieder kind verdient namelijk een onvergetelijke verjaardag. Daarom zorgen wij ervoor dat ieder kind een leuk kinderfeestje kan vieren in Tilburg.

De verschillende arrangementen voor een kinderfeestje in Tilburg

Om een kinderfeestje samen met ons te vieren in Tilburg, kunt u kiezen uit twee arrangementen. Bij het eerste arrangement horen de entree voor het zwembad, een ijsje of een zakje chips tijdens het zwemmen en na het zwemmen tafelfriet met ranja en een snack. Bij het tweede arrangement hoort uiteraard ook de entree tot het zwembad en een ijsje of een zakje chips voor na het zwemmen. De kinderen eten dan in ons gezellige café in Tilburg. Maar voor het zwemmen kunnen de kinderen lekker taart eten met ranja en na het zwemmen kunnen zij in onze feestzaal wederom genieten van een glaasje ranja met tafelfriet en een snack.

Boek snel uw onvergetelijke feest bij ons Grand Café

Boek nu een onvergetelijk kinderfeestje op onze gezellige feestlocatie in Tilburg. Ook voor andere feestjes kunt u natuurlijk bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een gezellig discofeest. Vraag naar alle mogelijkheden bij een van onze medewerkers. Bel ons op 013 571 9018 of op 06-48966309.

  • Velden met een * zijn verplicht