Zaalverhuur Moergestel


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Zaalverhuur Moergestel

Als u kiest voor zaalverhuur bij Grand Café Reeshof in de buurt van Moergestel en Goirle, dan kiest u voor een ruime zaal die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Vier bijvoorbeeld uw huwelijksfeest, verjaardag of houdt een vergadering met die ene belangrijke klant. Waarvoor u de zaal ook huurt, wij zorgen ervoor dat u dit doet zoals u dat wilt.

Zaalverhuur nabij Goirle en Moergestel inclusief eten en drinken

Of u nu een vergadering organiseert, een verjaardag viert of een jubileumfeest wilt vieren, het kan allemaal als u gebruikt maakt van onze zaalverhuur in de buurt van Moergestel en Goirle. Wilt u tijdens uw feest of vergadering genieten van dranken en lekkere hapjes? Geen probleem! U kiest uit verschillende arrangementen, zodat er altijd een arrangement is dat bij uw wensen past. U kunt kiezen uit:

  • Turven: tijdens uw feest of vergadering houden wij voor u bij wat er gedronken wordt. Zo betaalt u enkel de genuttigde drankjes.
  • All-in drank: iedereen kan zoveel fris, bier van de tap, wijn koffie of thee drinken als hij of zij wilt voor één vaste prijs.
  • All-in drank en hapjes: onbeperkt bier van de tap, fris, wijn, thee of koffie én 4 rondgangen met heerlijke hapjes. Denk hierbij aan friet, bittergarnituur en luxe toast.

Liever zelf voor het eten en drinken zorgen? Dat kan!

Maakt u liever zelf hapjes of heeft u de zaal niet zo lang nodig? Dan maakt u gebruik van onze zaalverhuur nabij Moergestel en Goirle, waarbij u enkel de zaal en faciliteiten huurt. Dit is inclusief glaswerk, geluidsinstallatie, licht en koeling.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden tot zaalverhuur in de buurt van Moergestel en Goirle? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 013 571 9018 of 06-48966309. Telefonisch legt u ook eenvoudig de datum vast waarop u wilt reserveren, zodat u zeker weet dat de zaal beschikbaar is op de door u gewenste dag.

  • Velden met een * zijn verplicht