Vier de communie van uw kind in Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Communie Tilburg

Als uw kind zijn of haar communie in Tilburg, in de wijk Reeshof doet, wilt u dit natuurlijk vieren in een mooie feestzaal. Is uw woning te klein om de communie met alle vrienden en familie te vieren? Of heeft u geen tijd voor boodschappen of de schoonmaak achteraf? Dan is het leuk om de communie te vieren op een locatie zoals Grand Café Reeshof, nietwaar? Uw zorgen worden uit handen genomen en u viert feest in een sfeervolle zaal met een gezellige bar. Zowel uw kind als uw gasten hebben de tijd van hun leven.

Vier de communie van uw kind in de Tilburgse wijk Reeshof

Omdat uw zoon of dochter maar eenmaal de communie doet, wilt u dat het feest in Tilburg aan de wensen van u en uw kind voldoen. Daarom kiest u bij ons uit diverse arrangementen, bijvoorbeeld ook voor een kinderfeestje. Ga voor een all-in arrangement met onbeperkte drank, verschillende hapjes en een zakje friet aan het eind van het feest. Of kies voor het onbeperkt drankarrangement of laat ons bijhouden wat en hoeveel er besteld wordt. Wilt u het liefst zelf het eten en drinken verzorgen? Huur dan bij ons de zaal inclusief glaswerk, licht, geluid en de koelingen. Dankzij de verschillende mogelijkheden van Grand Café Reeshof en onze gezellige feestzaal in Tilburg viert u met uw dierbaren de communie van uw zoon of dochter.

Leg de datum vandaag nog vast

Onze feestzaal biedt ruimte aan 80 personen, zodat u een gezellige locatie heeft om de communie van uw kind te vieren. Bestaat uw gezelschap uit meer personen? Dan kunt u ook gebruikmaken van het grand café zelf. Neem contact met ons op via 013 571 9018 of 06-48966309 om de datum vast te leggen. Dan bent u immers zeker van een mooie feestzaal in de Tilburgse wijk Reeshof voor het vieren de communie. U kunt eerdergenoemde telefoonnummers ook bellen bij vragen of voor meer informatie over de mogelijkheden voor het vieren van de communie in onze feestzaal.

  • Velden met een * zijn verplicht