Eigen eten en drinken

Zaal huren met eigen eten en drinken?

Ja dat kan! Bij ons kunt u een zaal huren zonder consumpties. Neem je eigen eten en drinken mee voor jouw knalfeest.

Zaal huren met eigen eten en drinken?

Bij Grand Café Reeshof kunt u een zaal huren zonder consumpties en zonder gebruik van onze cateraar. Neem uw eigen eten en drinken mee.

Heeft u iets te vieren, zoals bijvoorbeeld een gezellige borrel met vrienden of familie, een afstudeerfeest of bruiloft? Wilt u gebruikmaken van onze feestzaal en zelf de drank en hapjes verzorgen? Dat is allemaal mogelijk!

Dit is wel inbegrepen bij onze zaalverhuur zonder consumpties of catering

Wanneer u onze zaal huurt, kunt u wel gebruikmaken van andere toebehoren. Denk hierbij aan glaswerk, een licht- en geluidsinstallatie en het gebruik van koelingen voor dranken en hapjes.

Wanneer is onze zaal zonder consumpties beschikbaar?

In principe is onze zaal zonder catering elke dag beschikbaar. Wilt u weten of wij u kunnen helpen met zaalverhuur zonder catering, op het moment dat u uw feestje wilt organiseren? Neem dan contact met ons op voor informatie over de beschikbaarheid.

Onze zaal is geschikt voor groepen tot 80 personen. Het huren van onze zaal zonder cateraar kost € 450,- inclusief schoonmaakkosten. Bij interesse neem dan contact met ons op via 013 571 9018 of bel naar 06-24 516 461.

U hoort zo snel mogelijk van ons.

Grandcafé Reeshof
Heereveldendreef 10
5043 EX Tilburg

013-5719018info@grandcafereeshof.nl