Feestzaal Goirle


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Feestzaal Goirle

Viert u binnenkort een jubileum, gaat u binnenkort trouwen of wilt u uw verjaardag groots vieren in een ruime feestzaal in de buurt van Gilze of Goirle? Reserveer dan een zaal bij Grand Café Reeshof. Met een sfeervolle ruimte, inclusief bar, maakt u van elk feest een succes!

Organiseer uw feest zoals u dat wilt in een feestzaal nabij Goirle

Kiest u voor een feest bij onze sfeervolle feestlocatie in de buurt van Goirle en Gilze? Dan kiest u voor een feest dat volledig voldoet aan uw wensen. U heeft de keuze uit verschillende arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor:

  • All-in drank: U geniet met uw gezelschap minimaal 4,5 uur van onbeperkt bier van de tap, wijn, fris, thee en koffie in onze ruime feestzaal nabij Goirle.
  • All-in drank en hapjes: Het all-in drankarrangement wordt uitgebreid met overheerlijke hapjes. Denk hierbij aan bittergarnituur, luxe toast, gamba’s met chilisaus en een zakje friet.
  • Turven: Tijdens het feest houden wij bij wat en hoeveel er wordt besteld. Na het feest krijgt u een overzichtelijke rekening met de gedronken drankjes. Zo betaalt u alleen voor wat er is gedronken tijdens het feest bij onze feestlocatie in de buurt van Gilze en Goirle.
  • Zonder catering: Wilt u zelf het eten en drinken verzorgen tijdens uw feest? Geen probleem! U huurt bij ons een zaal, inclusief glas, licht, geluid en het gebruik van de koelingen, waarbij u zelf zorgt voor de drank en hapjes.

Het leukste feest voor een groep van elke grootte

Met het hele bedrijf een personeelsfeest vieren? Uw huwelijksfeest intiem vieren met 25 man? Of wilt u al uw vrienden uitnodigen voor uw verjaardag? In onze feestzaal in de buurt van Goirle viert u uw feest met elk gezelschap. Onze zaal biedt ruimte voor maar liefst 80 personen.

Reserveer direct en vier gegarandeerd feest!

Heeft u al een datum gepland voor uw feest? Bel dan direct naar 013 571 9018 of 06-48966309 en leg deze datum vast. Zo weet u zeker dat u uw feest viert op onze gezellige feestlocatie nabij Goirle en Gilze op de door u gewenste datum. Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden voor een feest op onze feestlocatie in de buurt van Gilze en Goirle belt u naar eerdergenoemd nummer.

  • Velden met een * zijn verplicht