Zoekt u een gezellige eventlocatie in Tilburg?


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Eventlocatie Tilburg

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest of een evenement en zoekt u hiervoor en geschikte eventlocatie in Tilburg? Denkt u dan eens aan Grand Café Reeshof. Ons gezellige grand café beschikt over een mooie feestzaal, die geschikt is voor gezelschappen tot wel 80 personen. U kunt hier alle kanten op. Verzorg uw catering zelf en huur alleen licht, geluid, glazen en koeling, maar u kunt ook de gehele catering door ons team laten verzorgen. Wij zorgen dan graag voor hapjes op een warm en/of koud buffet, inclusief drankjes.

Deze eventlocatie is er ook voor zakelijke evenementen in Tilburg

Zoekt u meer een zakelijke eventlocatie in Tilburg? Dan heeft Grand Café Reeshof ook diverse mogelijkheden. U kunt dan ook de zaal bij ons huren, eventueel met voorzieningen zoals tafels en stoelen, maar ook het huren van een beamer met scherm en een geluidsinstallatie behoort tot de mogelijkheden wanneer u onze eventlocatie in Tilburg huurt. Ook wat betreft eten en drinken tijdens uw zakelijke event zijn er diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor onder andere een barbecuebuffet of een zakenlunch.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Zoals u leest zijn er heel veel mogelijkheden wanneer u onze eventlocatie in Tilburg huurt voor bijvoorbeeld een feest of voor een zakelijk evenement. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door te bellen naar 013 571 9018 of naar 06-48966309.

  • Velden met een * zijn verplicht