Feestruimte Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Feestruimte Tilburg

De mooiste feestruimte in Tilburg vindt u in Grand Café Reeshof. Als u een feestruimte wilt huren bent u van harte welkom aan de Heereveldedreef in Tilburg. Stelt u zich eens voor, u geeft een spetterend feest waar al uw vrienden, familie en collega’s nog weken over praten en u hoeft zich geen zorgen te maken over boodschappen doen, hapjes maken en natuurlijk aan het eind: de schoonmaak. Als u gebruik maakt van onze feestruimte in Tilburg, nemen wij u die zorg graag uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw gasten uitnodigen en genieten van een fantastisch feest. Daarom moet u een feestruimte huren bij Grand Café Reeshof in Tilburg.

U kunt de feestruimte in Tilburg voor alle soorten feestjes gebruiken

Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, een huwelijksfeest of een doopfeest te vieren? De feestruimte die wij in Tilburg aanbieden is geschikt voor allerlei soorten feesten. Feesten die regelmatig bij ons gevierd worden zijn onder andere:

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op onze fantastische feestlocatie

Wij hopen dat u snel een feestruimte komt huren bij ons in Tilburg. Een feestruimte is heel eenvoudig te huren bij Grand Café Reeshof Tilburg. Voor meer informatie mag u altijd bellen met ons op telefoonnummer 013 571 9018 of naar 06-48966309. Wij hopen u voor uw volgende feestje te mogen verwelkomen in onze feestruimte in Tilburg.

%%LangeTekstDeel5%%

  • Velden met een * zijn verplicht