Huren zonder catering

[yoast-breadcrumb]

Huur onze zaal zonder cateraar


Bij Grand Café Reeshof kunt u een zaal huren zonder dat u gebruikmaakt van de diensten van onze cateraar. Dus heeft u iets te vieren, zoals bijvoorbeeld een gezellige borrel met vrienden of familie, een afstudeerfeest of bruiloft? Wilt u gebruikmaken van onze feestzaal en zelf de drank en hapjes verzorgen? Dat is mogelijk bij Grand Café Reeshof.

Wanneer is onze zaal in Tilburg zonder cateraar beschikbaar?
In principe is onze zaal zonder catering elke dag beschikbaar. Wilt u weten of wij u kunnen helpen met zaalverhuur zonder catering, op het moment dat u uw feestje wilt organiseren? Neem dan contact met ons op voor informatie over de beschikbaarheid.

Dit is wel inbegrepen bij onze zaalverhuur zonder catering
Wanneer u onze zaal huurt zonder de diensten van onze cateraar, kunt u wel gebruikmaken van andere toebehoren van de zaal. Denk hierbij aan glaswerk, een licht- en geluidsinstallatie en het gebruik van koelingen voor dranken en hapjes.

Houd rekening met de volgende zaken
Wanneer u geïnteresseerd bent in onze zaalverhuur zonder catering, dan moet u rekening houden met een aantal zaken. Onze zaal is verder geschikt voor groepen tot 80 personen. Het huren van onze zaal zonder cateraar kost € 450,- inclusief schoonmaakkosten. Heeft u interesse in onze zaalverhuur zonder catering? Neem dan contact met ons op via 013 571 9018 of bel naar 06-24 516 461.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Volg ons op

Neem een kijkje in ons café