Koperen bruiloft Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Koperen bruiloft Tilburg

Uw koperen of houten bruiloft is een mooie gelegenheid om een feest te geven bij Grand Café Reeshof in Tilburg. Geniet in onze zaal met uw gasten van koffie met gebak of van heerlijke hapjes met een lekker drankje. De sfeervolle ruimte biedt een capaciteit voor ongeveer 60 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer personen? Dan kunt u voor een feest tot 100 personen gebruikmaken van het grand café zelf.

Culinair genieten tijdens het vieren van uw koperen of houten bruiloft in Tilburg

U wilt dat het feest van uw huwelijk volledig aan uw wensen voldoet. Daarom kiest u bij het vieren van uw koperen of houten bruiloft in Tilburg uit verschillende arrangementen, namelijk:

  • Onbeperkt drankarrangement: u en uw gezelschap genieten minimaal 4,5 uur van onbeperkt bier van de tap, wijn, fris, thee en koffie.
  • All-in arrangement: het drankarrangement wordt uitgebreid met een rondgang met verschillende hapjes, zoals bittergarnituur en luxe toast, en een zakje friet aan het eind van de avond.
  • Turven: tijdens het feest houden wij bij hoeveel er wordt besteld. Na het feest ontvangt u een overzichtelijke rekening met de gedronken drankjes. Zo betaalt u alleen voor wat er gedronken is.
  • Zonder catering: u regelt zelf de hapjes en de drank en u huurt bij ons de zaal inclusief glaswerk, licht- en geluidsinstallatie en koelingen. Na het feest zorgen wij voor de eindschoonmaak.

Uw zorgen worden uit handen genomen

Door uw houten of koperen bruiloft bij Grand Café Reeshof in Tilburg te vieren, worden uw zorgen uit handen genomen. Heeft u al een datum in gedachten? Neem dan contact met ons op via 013-571 9018 of 06-48966309 om deze datum vast te leggen. Zo weet u zeker dat u een onvergetelijk feest geeft op onze locatie. Via deze telefoonnummers zijn wij ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

  • Velden met een * zijn verplicht