Receptie geven Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Receptie geven Tilburg

Bij een jubileum of andere passende gelegenheid wilt u natuurlijk een receptie geven op een mooie locatie in Tilburg. Of het nu gaat om een 25-jarig huwelijk met 70 gasten of een kleine receptie voor een werknemer die 40 jaar in dienst is, bij Grand Café Reeshof bent u aan het juiste adres. Wij maken van iedere gelegenheid een moment om nooit te vergeten.

Receptie geven in Tilburg? Kies uit diverse mogelijkheden!

Als u een receptie wilt geven in onze zaal in Tilburg, heeft u diverse mogelijkheden waarbij uw zorgen uit handen worden genomen. Het meest complete arrangement is het all-in arrangement. U en uw gasten genieten van onbeperkt koffie, thee, wijn, bier en fris, diverse luxe hapjes en een zakje friet. Bij het tweede arrangement koopt u de zaal af. U betaalt een vast bedrag per persoon per uur, waarbij uw gasten onbeperkt drank krijgen. Daarnaast kunt u kiezen voor turven. Wij schrijven alle genuttigde drankjes op en deze worden tegen een lage prijs bij u in rekening gebracht. Een laatste arrangement is dat u zelf zorgt voor de hapjes en drank en u gebruikmaakt van onze zaal, koelingen, licht, geluid en glaswerk. Weet u al voor welk arrangement u gaat?

Uw receptie tot in de puntjes verzorgd

Het enige dat u hoeft te doen als u een receptie in Tilburg gaat geven, is het uitnodigen van de gasten. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets aan zorgt en uw receptie tot in de puntjes is verzorgd. Weet u de datum al of heeft u op voorhand nog vragen? Neem dan contact met ons op via 013 571 9018 of 06-48966309.

  • Velden met een * zijn verplicht