Vergaderruimte Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Vergaderruimte Tilburg

Bent u op zoek naar een externe vergaderruimte in Tilburg? Dan biedt Grand Café Reeshof u de perfecte locatie voor uw volgende vergadering. Vergaderen in een andere omgeving dan die van uw bedrijf geeft een vergadering een andere atmosfeer. Dit resulteert in inspiratie en nieuwe inzichten, maar vergaderingen worden ook zo effectief mogelijk gemaakt.

Onze vergaderruimte in Tilburg biedt diverse faciliteiten

In onze sfeervolle vergaderruimte in Tilburg kan gebruikt worden voor diverse bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan presentaties, vergaderingen, seminars, congressen of trainingen. Huurt u onze zaal? Dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom moeten de beschikbare materialen en de techniek goed zijn. U kunt bij ons gebruikmaken van de volgende (technische) faciliteiten:

  • Scherm
  • Beamer
  • WiFi
  • Parkeergelegenheid

Ontspanning in de omgeving

Wilt u tussen het vergaderen door even ontspannen? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een pauze. Struin door het park dat om de hoek ligt of loop een ronde door het winkelcentrum de Heyhoef. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons genieten van een uitgebreide (zaken)lunch.

Wanneer komt u vergaderen?

Als u al weet wanneer u komt vergaderen, neemt u contact met ons op via 013 571 9018 of 06-48966309. U bespreekt met ons uw wensen en u legt de datum wanneer u de vergaderruimte in Tilburg wilt huren vast. Eerdergenoemde telefoonnummers zijn ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

  • Velden met een * zijn verplicht