Een fantastisch verjaardagsfeest geven in Tilburg


N

DE GEZELLIGSTE FEESTZAAL

N

SFEERVOLLE RUIMTE

N

OOK VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Home » Verjaardag vieren Tilburg

Zoekt u een locatie waar u uw verjaardag kunt vieren en waar u een fantastisch verjaardagsfeest kunt geven, gewoon dicht bij huis in Tilburg? Omdat u zich geen zorgen wilt maken over het doen van boodschappen of het maken van hapjes? Huur dan een zaal bij Grand Café Reeshof om uw feestje te vieren. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw gasten uitnodigen en genieten van een fantastisch verjaardagsfeest in Tilburg.

Kies uit diverse arrangementen als u uw verjaardagsfeest komt vieren in Tilburg

Als u uw verjaardag op een externe locatie als Grand Café Reeshof in Tilburg gaat vieren, wilt u natuurlijk dat de invulling van het feest bij u past. Daarom heeft u bij ons keuze uit verschillende arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor het all-in arrangement. U en uw gasten genieten dan onbeperkt van bier, wijn, fris, koffie en thee. Er wordt vier keer rondgegaan met lekkere hapjes en iedereen krijgt een zakje friet. U kunt ook de afkopen. U betaalt dan een vast bedrag per persoon per uur en uw gasten krijgen onbeperkt wijn, bier, fris, koffie en thee. Daarnaast kunt u ook kiezen voor turven. Alle drankjes schrijven wij op en deze worden tegen een lage prijs bij u in rekening gebracht. Bij dit arrangement kunt u ook zelf voor de hapjes en drank zorgen, waarbij u gebruik kunt maken van ons glaswerk, koelingen en de licht- en geluidsinstallatie.

Ontvang meer informatie voor uw gelegenheid

Bent u eruit en komt u bij ons in Tilburg uw verjaardag vieren met een leuke verjaardagsfeest? Maar heeft u van tevoren nog een aantal vragen of wilt u specifieke informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Hiervoor belt u naar 013 571 9018 of 06-48966309.

  • Velden met een * zijn verplicht