Feestlocatie Tilburg

Grand Café Reeshof is dé feestlocatie in Tilburg. Als u iets te vieren heeft, bijvoorbeeld een verjaardag, dan kunt u een mooie zaal afhuren om uw feestje te vieren. Ook andere feestjes kunt u geven bij ons grand café in Tilburg denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest, afstudeerfeest, receptie of borrel. U kunt dan kiezen uit verschillende arrangementen. Ook voor kinderfeesten en kinderdisco’s zijn wij de uitgerekende feest locatie in Tilburg. De mogelijkheden zijn ongekend. U kunt er nu zelfs voor kiezen om alleen de ruimte te huren en uw eigen dranken mee te nemen.

Mogelijkheden bij de nummer één feestlocatie in Tilburg

Wij bieden verschillende arrangementen als u een feestje wil geven in Tilburg. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alles af te kopen per persoon per uur (bij minimaal 4 uur). U en uw gasten kunnen dan voor een vast bedrag per persoon per uur onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee drinken. U kunt ook kiezen voor All-in (vanaf minimaal 4,5 uur). Dit is inclusief bier van de tap, wijn, fris, koffie en thee en vier rondgangen met lekkere hapjes en een zakje friet aan het eind. Dan is er nog de mogelijkheid om ons te laten turven. Alle drankjes worden dan opgeschreven en later in rekening gebracht tegen lage prijzen, in dit geval zijn de hapjes los bij te bestellen. Dan kunt u er ook nog voor kiezen om eigen drank mee te nemen naar onze feest locatie. Dit is mogelijk op vrijdagavond, en zaterdag- en zondagmiddag. U kunt dan wel gebruik maken van glazen, de koelingen en de licht- en geluidsinstallatie. Ook de eindschoonmaak is hierbij inbegrepen. Dit maakt Grand Café Reeshof de nummer één feestlocatie van Tilburg.

WE BELOVEN U DAT UW FEEST OP DEZE LOCATIE ONVERGETELIJK WORDT!

Zoek dus niet verder naar de perfecte feestlocatie in Tilburg. Voor meer informatie over onze arrangementen en feestmogelijkheden neemt u contact op via het contactformulier.

U hoort zo snel mogelijk van ons.

Grandcafé Reeshof
Heereveldendreef 10
5043 EX Tilburg

013-5719018info@grandcafereeshof.nl