Feestzaal Goirle

Organiseer uw feest zoals u dat wilt bij een feestlocatie in de buurt van Goirle

Viert u binnenkort een jubileum, gaat u binnenkort trouwen of wilt u uw verjaardag groots vieren op een mooie feestlocatie in de buurt van Gilze of Goirle? Reserveer dan een feestzaal bij Grand Café Reeshof, in de buurt van Goirle. Met een sfeervolle ruimte, inclusief bar, maakt u van elk feest een succes!

Organiseer uw feest zoals u dat wilt bij een feestlocatie in de buurt van Goirle

Kiest u voor een feest bij onze sfeervolle feestlocatie in de buurt van Goirle? Kies voor één van de volgende arrangementen:

  • All-in drank: U geniet met uw gezelschap minimaal 4,5 uur van onbeperkt bier van de tap, wijn, fris, thee en koffie in onze ruime feestzaal nabij Goirle.
  • All-in drank en hapjes: Het all-in drankarrangement wordt uitgebreid met overheerlijke hapjes. Denk hierbij aan bittergarnituur, luxe toast, gamba’s met chilisaus en een zakje friet.
  • Turven: Tijdens het feest houden wij bij wat en hoeveel er wordt besteld. Na het feest krijgt u een overzichtelijke rekening met de gedronken drankjes. Zo betaalt u alleen voor wat er gedronken is tijdens het feest bij onze feestlocatie in de buurt van Goirle.
  • Zonder catering: Wilt u zelf het eten en drinken verzorgen tijdens uw feest? Geen probleem! U huurt bij ons een zaal, inclusief glas, licht, geluid en het gebruik van de koelingen, waarbij u zelf zorgt voor de drank en hapjes.

Het leukste feest voor een groep van elke grootte

Wilt u met het hele bedrijf een personeelsfeest vieren en zoekt u nog een specialist in zaalverhuur in Goirle? Of wilt u uw bruiloft klein houden? Ook kunt u al uw vrienden uitnodigen voor uw verjaardag. Onze zaal biedt ruimte voor maar liefst 80 personen. Als u interesse heeft in zaalverhuur nabij Goirle, moet u zeker de mogelijkheden van zaalverhuur bij Grand Café Reeshof eens bekijken.

Reserveer direct en vier gegarandeerd feest!

Heeft u al een datum gepland voor uw feest, bijvoorbeeld een communie, en zoekt u alleen nog een specialist in zaalverhuur nabij Goirle? Leg deze datum vast. Zo weet u zeker dat u uw feest viert op onze gezellige feestlocatie nabij Goirle op de door u gewenste datum. Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden voor een feest op onze feestlocatie.

U hoort zo snel mogelijk van ons.

Grandcafé Reeshof
Heereveldendreef 10
5043 EX Tilburg

013-5719018info@grandcafereeshof.nl