Zaal huren zonder catering

Vier een feestje en neem uw eigen eten en drinken mee.

Bij Grand Café Reeshof kunt u een zaal huren zonder catering en consumpties. Neem uw eigen eten en drinken mee. Heeft u iets te vieren, zoals bijvoorbeeld een gezellige borrel met vrienden of familie, een afstudeerfeest of bruiloft? Wilt u gebruikmaken van onze feestzaal en zelf de drank en hapjes verzorgen? Dat is allemaal mogelijk!…

Bij Grand Café Reeshof kunt u een zaal huren zonder catering en consumpties. Neem uw eigen eten en drinken mee.

Heeft u iets te vieren, zoals bijvoorbeeld een gezellige borrel met vrienden of familie, een afstudeerfeest of bruiloft? Wilt u gebruikmaken van onze feestzaal en zelf de drank en hapjes verzorgen? Dat is allemaal mogelijk!

Dit is wel inbegrepen bij onze zaalverhuur zonder catering

Wanneer u onze zaal huurt, staat het glaswerk, een licht- en geluidsinstallatie klaar voor u. Daarnaast is het mogelijke de koelingen voor dranken en hapjes te gebruiken.

Wanneer is onze zaal zonder catering beschikbaar?

In principe is onze zaal zonder catering elke dag beschikbaar. Wilt u weten of wij u kunnen helpen met zaalverhuur zonder catering, op het moment dat u uw feestje wilt organiseren? Neem dan contact met ons op voor informatie over de beschikbaarheid.

Onze zaal is geschikt voor groepen tot 80 personen. Het huren van onze zaal zonder cateraar kost € 450,- inclusief schoonmaakkosten. Bij interesse neem dan contact met ons op via 013 571 9018 of bel naar 06-24 516 461.

U hoort zo snel mogelijk van ons.

Grandcafé Reeshof
Heereveldendreef 10
5043 EX Tilburg

013-5719018info@grandcafereeshof.nl