Zaalverhuur Moergestel

Zaalverhuur met ruime parkeergelegenheid

Als u kiest voor zaalverhuur bij Grand Café Reeshof in de buurt van Moergestel, dan kiest u voor een ruime zaal die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Vier bijvoorbeeld uw huwelijksfeest, verjaardag of houdt een vergadering met die ene belangrijke klant. Waarvoor u de zaal ook huurt, wij zorgen ervoor dat u dit doet zoals u dat wilt.

Zaalverhuur inclusief eten en drinken

Of u nu een vergadering organiseert, een verjaardag viert of een jubileumfeest wilt vieren, het kan allemaal als u gebruikt maakt van onze zaalverhuur in de buurt van Moergestel. Wilt u tijdens uw feest of vergadering genieten van dranken en lekkere hapjes? Geen probleem! U kiest uit verschillende arrangementen, zodat er altijd een arrangement is dat bij uw wensen past. U kunt kiezen uit:

  • Turven: tijdens uw feest of vergadering houden wij voor u bij wat er gedronken wordt. Zo betaalt u enkel de genuttigde drankjes.
  • All-in drank: iedereen kan zoveel fris, bier van de tap, wijn koffie of thee drinken als hij of zij wilt voor één vaste prijs.
  • All-in drank en hapjes: onbeperkt bier van de tap, fris, wijn, thee of koffie én 4 rondgangen met heerlijke hapjes. Denk hierbij aan friet, bittergarnituur en luxe toast.

Liever zelf voor het eten en drinken zorgen? Dat kan!

Maakt u liever zelf hapjes of heeft u de zaal niet zo lang nodig? Dan maakt u gebruik van onze zaalverhuur nabij Moergestel, waarbij u enkel de zaal en faciliteiten huurt. Dit is inclusief glaswerk, geluidsinstallatie, licht en koeling.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden tot zaalverhuur in de buurt van Moergestel en Goirle? Neem dan direct contact met ons op. Telefonisch legt u ook eenvoudig de datum vast waarop u wilt reserveren, zodat u zeker weet dat de zaal beschikbaar is op de door u gewenste dag.

U hoort zo snel mogelijk van ons.

Grandcafé Reeshof
Heereveldendreef 10
5043 EX Tilburg

013-5719018info@grandcafereeshof.nl